Bel: 085-8884576!
Kapper
Laat uw haar met zorg en aandacht knippen, verven of stylen in de kapsalon van allround wellness center At Style. Dé haarstudio voor iedereen.

At Style is dé kapper voor dames, heren en kinderen

Knippen zonder afspraak? At Style is uw kapper in Heerhugowaard waar dames, heren én kinderen terecht kunnen voor haar verven, haar knippen en haar stylen. Highlights, permanent en bruidskapsels zijn ook mogelijk in onze kleinschalige en laagdrempelige haarstudio. Persoonlijke aandacht voor u en uw haar staat steevast voorop voor onze kapsters.


Voor iedere haarwens

@style kapsalon heerhugowaardDoor middel van uw haar kunt u zichzelf net zozeer uitdrukken als met uw kleding. Het is als het ware een verrijking van uw persoonlijke stijl. Kiest u voor kort of lang? Voor licht of donker? Voor simpel of juist ingewikkeld? De kapper van At Style kan in uw haar highlights aanbrengen, een haarpermanent zetten, met de tondeuse werken, vlechten, opsteken, uitgroei behandelen en nog veel meer. Bekijk voor een volledig overzicht van diensten en tarieven onze prijslijst. At Style doet er graag alles aan om u een kapsel naar uw tevredenheid te geven. Om over de juiste expertise te beschikken, volgen wij tevens kleurtrainingen. Zo zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken. Door onze veelzijdigheid kunnen we aan al uw wensen voldoen en zijn wij hét adres voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, vanbinnen en -buiten regio Alkmaar.

Altijd aandacht en kwaliteit

In de kapperszaak geniet u van de volle aandacht van de haarstylist. Van tevoren bespreken wij uw wensen en geven we u waar en wanneer nodig deskundig advies. Vervolgens gaan we voor u aan de slag en zorgen we voor een prachtig eindresultaat waar u weer lange tijd plezier van heeft. Bent u achteraf toch niet helemaal tevreden? Laat het ons zeker weten: wij horen uw feedback graag en herstellen de fout zo snel mogelijk voor u. Bij onze behandelingen maakt uw kapper gebruik van het vooraanstaande merk Goldwell, dat producten voor ieder haartype en elke haarwens heeft. Deze kunt u ook kopen bij ons in de salon!

Laat uw haar kleuren, knippen en/of in model brengen door onze vakkundige en betrokken kapper. Bel naar 085-8884576 of laat een berichtje achter via het online contactformulier voor vragen of een afspraak. Of kom gewoon binnenlopen bij onze kapper zonder afspraak! Vaak kunt u zelfs direct nog terecht voor een lastminute-behandeling. In onze kapsalon in Heerhugowaard zijn wij met alle liefde uw dameskapper, herenkapper en kinderkapper.