Bel: 085-8884576!
Pedicure
Maak gebruik van de aandacht en expertise van At Style voor een ontspannende manicure- of pedicurebehandeling. Voor optimaal comfort en schoonheid.

Ontspannende pedicure of manicure bij At Style

Wellness center At Style heeft de specialisten in huis om u een professionele en comfortabele manicure of pedicure in Heerhugowaard aan te bieden. Dankzij onze behandeling heeft u weer gezonde en mooie voeten die helemaal klaar zijn voor de zomer, maar die ook in de winter gezien mogen worden. Voor nagels knippen, vijlen en frezen, likdoorns verwijderen en meer.


Een complete behandeling

Uw handen en voeten krijgen het maar zwaar te verduren. Op uw voeten loopt u de hele dag en uw handen gebruikt u voor zo’n beetje alles wat u doet. Daarom is het goed om ze af en toe lekker te laten verzorgen en daarmee uzelf tevens even in de watten te leggen. Bij At Style geniet u van een complete behandeling die uw huid weer zacht doet aanvoelen en alle pijntjes, ongemakken en beschadigingen wegwerkt. Voor een kleine meerprijs kunnen wij de manicure of pedicure zelfs upgraden naar een spa pedicure of spa manicure. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u op onze website. Wij staan klaar voor iedereen met behoefte aan wat verzorging in de regio Alkmaar en Heerhugowaard.

Striplac op uw nagels

Een manicure sluiten wij altijd af door het aanbrengen van een transparante striplac van het merk Alessandro. De Alessandro-striplac is van uiterst hoge kwaliteit en heeft alle voordelen van een gellak zonder het schadelijke aspect. Wij harden de lak onder een uv-lamp voor een langdurig resultaat, wat u als een sticker van de nagels af kunt halen zonder dat deze beschadigen. Voor de rest concentreren wij ons meer op de verzorging dan het uiterlijk. Wilt u toch wat kleur op de teentjes? Neem gerust een lakje mee van huis en wij brengen deze vakkundig voor u aan.

Kies voor de verwennerij die u past en laat onze schoonheidsspecialiste u helemaal ontzorgen. Een afspraak maken kan door te bellen naar 085-8884576, door het contactformulier in te vullen of door gewoon even binnen te stappen in de salon in Heerhugowaard voor een lastminute-afspraak. U loopt hoe dan ook weer als nieuw naar buiten!