Bel: 085-8884576!
Permanente make up
Maak het uzelf gemakkelijker en geniet van een permanent prachtig uiterlijk met de PMU die At Style bij u aanbrengt. Voor wenkbrauwen en eyeliner.

Permanente make-up laten zetten bij At Style

Blijvende make-up die u niet aan hoeft te brengen en er ook niet af hoeft te halen? Ga voor gemakkelijk en bespaar uzelf veel tijd en moeite door permanente make-up te laten zetten bij At Style in Heerhugowaard. Onze schoonheidsspecialiste is GGD-goedgekeurd voor het zetten van vaste make-up zoals PMU-eyeliner en hairstroke-wenkbrauwen.


De voordelen van PMU

Permanente make-up, oftewel PMU, is een handige manier om zowel ’s ochtends als ’s avonds tijd te besparen en er langdurig mooi uit te zien. Dankzij PMU-wenkbrauwen en -eyeliner bent u niet meer lang bezig met reguliere cosmetica aanbrengen of verwijderen. Bovendien bespaart dit u op kosten, omdat u geen gewone make-up en remover meer hoeft te kopen. Daarbij doet u hierdoor geen aanslag meer op uw wimpers, wenkbrauwen en de huid van uw oogleden. Wenkbrauwen of eyeliner laten zetten is pijnloos en absoluut verantwoord. Onze permanente wenkbrauwen en permanente eyeliner blijven wekenlang zitten en geven u de prachtige uitstraling die u verdient!

Alles voor wenkbrauwen en eyeliner

Voor eyeliner en wenkbrauwen zetten maken wij gebruik van Nouveau Contour, een vooraanstaand merk in de permanente cosmetica. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven u desgewenst advies over wat er het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld voor de wenkbrauwen hairstroke of juist een poeder-look gaan? Eyeliner onder en boven is allebei mogelijk. Omdat wij een allround wellness concept hanteren, kunnen wij meteen de wenkbrauwen epileren en verven, een wimperpermanent zetten en meer. Houd daarnaast onze Facebook-pagina goed in de gaten: wij laten via dit platform namelijk weten wanneer we weer een mooie permanente make-up aanbieding hebben.

Eyeliner en/of wenkbrauwen laten zetten bij At Style? Wij nemen zowel afspraken als inloop aan! Bel naar 085-8884576 of kom gewoon eens binnenlopen in ons wellness center in Heerhugowaard. Vragen stellen kan altijd door een berichtje achter te laten via ons online contactformulier. We hopen iedereen in regio Alkmaar snel van dienst te mogen zijn.