Bel: 085-8884576!
Schoonheidssalon
Geniet van een ontspannende behandeling aan uw gezicht of lichaam bij de schoonheidsspecialiste van At Style. Ook voor wimpers en wenkbrauwen.

Schoonheidssalon At Style: aandacht en ontspanning

Gun uzelf een moment van rust en laat de specialisten van At Style u verwennen. In onze schoonheidssalon in Heerhugowaard geven wij u, uw gezicht en uw lichaam de aandacht die u en het verdient. Wij werken zowel op afspraak als op inloop en hebben nooit lange wachttijden. Schud de stress van het dagelijks leven van u af en kom langs!


Onze gezichtsbehandelingen

Om u een zo passend mogelijke gezichtsbehandeling aan te bieden, beginnen wij altijd met een huidanalyse. Hierdoor komen wij goed te weten wat voor een huidtype u heeft en wat voor werkwijze en producten daar het beste bij aansluiten. Zo kan het zijn dat u een speciale acnebehandeling nodig heeft of dat voedende gezichtsverzorging goed is voor uw uitgedroogde huidje. Meestal raden wij een complete behandeling aan waarbij alles van de basisbehandeling én wenkbrauwen epileren, een gezichtsmassage en -masker PLUS dag- en nachtverzorging aan bod komt. Wilt u hier iets extra’s bij? Of wilt u iets anders dan een gezichtsbehandeling? In onze schoonheids- en beautysalon kunt u tevens terecht voor het volgende:

@style heerhugowaard epileren

  • Wenkbrauwen verven
  • Wimpers verven
  • Wimperpermanent*
  • Bovenlip harsen
  • Kin harsen

De schoonheidsspecialiste werkt met de hoogwaardige producten van Extenso, welke boordevol natuurlijke en met zorg geselecteerde ingrediënten zitten en geen overbodige toevoegingen bevatten. Ongetwijfeld dat er ook voor uw huid de juiste verzorging tussen zit! Bekijk onze prijslijst.

*Een unieke behandeling die het effect van een wimperkrultang nabootst. Blijft ongeveer 6 weken zitten en geeft nog steeds de mogelijkheid tot gebruik van mascara, make-up remover en zelfs nepwimpers.

Ontspanning voor uw lichaam

Naast gezichtsbehandelingen hebben wij verschillende behandelingen voor uw lichaam. Zo kunnen wij de bikinilijn harsen, benen harsen, oksels harsen of de rug harsen. Maar een van onze specialisaties is de zogeheten Hydrotherm-massage: een bijzondere waterkussenmassage waarbij de rug gemasseerd wordt zonder dat u op uw buik hoeft te liggen. Ideaal dus voor zwangere vrouwen of bijvoorbeeld mensen die last van hun rug hebben. U ligt op een kussen gevuld met warm water wat veel ontspanning aan de rug geeft. De masseuse kan met haar handen helemaal onderdoor om alles te masseren. Dit zijn de onderscheidende behandelingen die cliënten brengen naar onze schoonheidssalon vanuit Alkmaar, Heerhugowaard en verdere omstreken!

Boek van tevoren uw afspraak om verzekerd te zijn van een plekje op de gewenste datum en het gewenste tijdstip. Hiervoor kunt u bellen naar 085-8884576 of het contactformulier invullen. Natuurlijk bent u eveneens van harte welkom even binnen te stappen in onze schoonheidssalon voor een lastminute-afspraak. Wij geven u desgewenst graag advies.